20 72 00 14

Virksomhedsprofil

Kultur og værdier

 

En professionel arbejdsplads

Hos Nørrevang Landbrug har vi specialiserede arbejdsopgaver hvor ens daglige arbejdsgang foregår i en fast afdeling med mulighed for videre uddybning indenfor ens område.

Vi har stor fokus på udvikling i det daglige arbejde. Derfor er vi behjælpelige med en lang række kurser og certificeringer, som sikrer personlig og faglig udvikling for den enkelte medarbejder.

Vi sætter os altid klare mål, hvilket afspejler sig i et resultatorienteret miljø med månedlige optimeringsmøder og fejring af gode resultater.
Inkludering af vores medarbejdere er vigtig for os, hvorfor gennemsigtighed af virksomhedens fremgang er i højsædet.

 

Stærkt socialt sammenhold

Vi har et godt socialt sammenhold med betalt formiddagskaffe hver dag. Herudover afholder vi løbende sociale arrangementer. Vi har bl.a. prøvet faldskærmsudspring, fejring af gode resultater, en årlig julefrokost og en årlig sommerfest med børn.

Medarbejderstaben er fordelt mellem både danskere og rumænere, og mænd og kvinder, hvor vi har et godt samspil mellem alle parter.
Vi sætter pris på en fast medarbejderstab og har stor fokus på at sikre et godt arbejdsmiljø og passende vilkår. Dette har betydet at vi i dag har en række medarbejdere, som har været en del af virksomheden i 10 år eller mere.

Den generelle indstilling i virksomheden er at det lange samarbejde er godt for alle parter.

 

Medarbejderfordele

Nørrevang Landbrug er medlem af arbejdsgiverforeningen, som har en overenskomst med 3F. Det sikrer bl.a. pensionsindbetaling, 6 ferieuger mm.

Som medarbejder hos Nørrevang Landbrug har du mulighed for fleksible arbejdstider og egen valg af arbejdsgang.
Vi er desuden altid fleksible i forhold til fridage.