20 72 00 14

Attraktivt Lokalområde

Borris, hvor Nørrevang Landbrug er placeret, er et lille lokalsamfund med skole, sportshal, børnepasning, indkøb samt togforbindelse til bl.a. Herning og Skjern.

Området bliver ofte betegnet som et attraktivt fiske- og jagtområde, med mulighed for at opleve et rigt dyreliv samt andre populære udendørs aktiviteter.

Du finder både den 94 km lange Skjern Å, Sønderskov Lystfiskersø, fiskesøerne ved Borris, samt diverse put and take søer, hvor der er rig mulighed for at kaste snørren ud. 


Fiskeri

Mellem Borris og Skjern finder du Danmarks center for vildlaks. Her er formålet at ophjælpe de danske laksebestande gennem vandløbsrådgivning, opdræt og udsætning af fisk. Danmarks center for vildlaks tilbyder rundvisninger på anlægget til interesserede skole, foreninger eller grupper året rundt.

Skydning

Udover lystfiskeri, byder Borris også på rigtig gode faciliteter til skydning. En af de mest populære skydebaner finder du i Borris lejren, som også går under navnet Borris skydeterræn. Lejren er hele 4743 hektar og har Danmarks største bestand af råvildt og kronvildt. Borris lejren blev oprettet tilbage i 1902 og står i dag som et levende monument for tyskernes besættelse i 2. verdenskrig.

Svæveflyvning

Kun 8 km fra Borris finder du Vestjyllands Svæveflyveklub, som er placeret ved Ejstrup. I perioden fra marts til november flyves der hver weekend, hvor vejret tillader det. Svæveflyveklubben har omkring 50 medlemmer, og deres formål er at så mange som muligt skal have mulighed for at svæveflyve.

Dalager Marked

I Borris finder du også det traditionsrige Dalager Marked, som er et stort kræmmermarked, der er blevet afholdt årligt siden år 1814. Det er yderst populært og velbesøgt, og her kan man bl.a. opleve et stort tivoli, traktortræk, festtelte med musik og dans, samt folk i godt humør. 

Traktortræk

Af andre arrangementer kan traktorttræk på Borris Pulling Arena anbefales. De arrangerer flere gange om året diverse traktortræk konkurrencer, som foregår både udendørs og indendørs alt afhængig af vejret. Arrangementerne bringer hver gang et stort publikum til og er garant for en sjov og anderledes dag på arenaen.

Boris by

Borris by og området omkring byder på en masse interessante oplevelser. Herudover har Borris en passende størrelse i forhold til ildsjæle og et charmerende lokalsamfund, som hjælper og bakker op om hinanden.

Læs mere om de mange lokale muligheder på www.borris.dk

 

Bosættelse i området

Det er muligt at bosætte sig ved arbejdspladsen, da enkelte boliger er tilknyttet gården. Herudover er vi altid behjælpelige med at finde boliger i lokalområdet via et stort netværk af kontakter.